top of page

Godt På Vej

"Godt På Vej" var et helt unikt projekt hos Stille Støj, hvor vi i seks måneder hjalp fire særligt udvalgte unge artister, på deres vej frem i musikbranchen. Et projekt, hvor vi skabte rammerne for at artisterne kunne arbejde intenst i et halvt år med hjælp og sparring fra os, og med et særligt fællesskab i hinanden, hvor de kunne dele inspiration og metoder, bakke hinanden op, og dele netværk og publikum. 

Billede af Andy Art

“De seneste års pandemi har skabt nogle rigtig hårde kår for musikbranchen og desværre gjort vejen for de unge nye håbefulde talenter endnu sværere. Derfor er vi også utrolig stolte og glade for at have skabt projektet “Godt På Vej”. Et projekt der i den grad var med til at give de fire udvalgte artister et velfortjent skub i den rigtige retning og samtidig et sammenhold, der kan give tryghed og energi i en branche, der hurtigt kan føles ensom”. - Anna Krebs, Grundlægger og indehaver af Stille Støj.

“Godt På Vej” var et projekt, der havde til formål at give fire vækstlagsartister det bedst mulige karriereboost efter en tid, hvor musikbranchen har lidt store tab og hvor vækstlaget desværre blev de absolut nedereste i fødekæden. Et projekt hvor artisterne lærte af og sparrede med hinanden, skrev sange sammen, spillede koncerter, arbejdede tæt sammen med Stille Støj, og også havde mulighed for at få vejledning og gode råd fra sanger og sangskriver Poul Krebs. 

Et projekt skabt i tæt samarbejde med Sparekassen Danmark og som ikke havde været muligt at gennemføre uden deres støtte. 

“I Sparekassen Danmark støtter vi ofte op om ildsjæle som Anna Krebs, der har fået en god idé, men som mangler midler til at realisere sin idé for. Med vores bidrag kan Stille Støj koncentrere sig endnu mere om de talentfulde, unge musikere  – og måske være der for flere, end virksomheden er i dag,” - Per Sønderup, der er ordførende direktør i Sparekassen Danmark. 

“Godt På Vej” blev gennemført d. 1. juli 2021- 31 december 2021 og er et eksempel på, hvordan kultur og erhvervsliv kan spille sammen på bedste vis. Et projekt der forhåbentlig også kan være til inspiration for andre.

bottom of page