Billede af Bogomil Mihaylov

GODT PÅ VEJ

"Godt På Vej" er et helt unikt projekt hos Stille Støj, hvor vi i seks måneder vil hjælpe fire særligt udvalgte unge artister, på deres vej frem i musikbranchen. Et projekt, hvor vi vil skabe rammerne for at artisterne kan arbejde intenst i et halvt år med hjælp og sparring fra os, og med et særligt fællesskab i hinanden, hvor de kan dele inspiration og metoder, bakke hinanden op, og dele netværk og publikum. 

Billede af Andy Art

“Det seneste års pandemi har skabt nogle rigtig hårde kår for musikbranchen og desværre gjort vejen for de unge nye håbefulde talenter endnu sværere. Derfor er vi også utrolig stolte og glade for at kunne præsentere projektet “Godt På Vej”. Et projekt der forhåbentlig kan være med til at give de fire udvalgte artister et velfortjent skub i den rigtige retning og samtidig et sammenhold, der kan give tryghed og energi i en branche, der hurtigt kan føles ensom”. - Anna Krebs, Grundlægger og indehaver af Stille Støj.

“Godt På Vej” er et projekt, der vil forsøge at give fire vækstlagsartister det bedst mulige karriereboost efter et år, hvor musikbranchen har lidt store tab og hvor vækstlaget desværre har været de absolut nedereste i fødekæden. Et projekt hvor artisterne skal lære af og sparre med hinanden, skrive sange sammen, spille koncerter, arbejde tæt sammen med Stille Støj, og også har mulighed for at få vejledning og gode råd fra sanger og sangskriver Poul Krebs. 

Et projekt skabt i tæt samarbejde med Jutlander Bank og som ikke havde været muligt at gennemføre uden deres støtte. 

“I Jutlander Bank støtter vi ofte op om ildsjæle som Anna Krebs, der har fået en god idé, men som mangler midler til at realisere sin idé for. Med vores bidrag kan Stille Støj koncentrere sig endnu mere om de talentfulde, unge musikere  – og måske være der for flere, end virksomheden er i dag,” - Per Sønderup, der er ordførende direktør i Jutlander Bank. 

“Godt På Vej” skydes i gang den 1. juli 2021 og er et eksempel på, hvordan kultur og erhvervsliv kan spille sammen på bedste vis. Et projekt der forhåbentlig også kan være til inspiration for andre.

GODT PÅ VEJS 4 ARTISTER

Rasmus_Benner_Presse_1_web.jpg

 BENNER

Benner er et af de nyeste skud på den danske popscene. En artist med et helt særligt flair for catchy melodier, tekster med dybde og en stemme, der går lige i hjertet, hver gang han åbner munden.

 

 • Spotify - Hvid Circle
 • Facebook - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle
Pressebillede 1.jpeg
 • Spotify - Hvid Circle
 • Facebook - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle
Karl Kristian.jpg
 • Spotify - Hvid Circle
 • Facebook - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle
EmmaHørlyck1 (2).jpg
 • Spotify - Hvid Circle
 • Facebook - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle

MATHILDE

MATHILDE er en ung, stærk, følsom og ærlig sangerinde, der med sine sange tager sit publikum med ind helt tæt på. Hun er storslået, men nærværende, skrøbelig, men insisterende, eksperimenterende, men fuld af nerve. 

 

KARL KRISTIAN

Karl Kristian fra Hvide Sande spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens

trummerum.

 

EMMA HØRLYCK

Med eksperimenterende elementer og dansksproget pop-rock-poesi leger Emma Hørlyck med grænserne. Må den skrøbelige stemme synge Fuckboy Foragt? Må den råbe højt mod magthavere og være sårbar i stress? Kontrasterne taler tydeligt: De vil mere end bare at fortælle. De vil rykke ved noget.