top of page
Rasmus_Nelausen_Foto-_Asbj%C3%83%C2%B8rn

Rasmus

Nelausen

Rasmus Nelausen er en sangskriver, sanger og guitarist med et unikt nærvær og har været at finde på den danske musikscene siden sommeren 2016. Musikken tager udgangspunkt i de følelser der ustandseligt vælter rundt i kroppen hos alle mennesker. Kærlighed, glæde, sorg og tvivl er blot nogle af emnerne du kan forvente, når Rasmus Nelausen inviterer dig ind i sit indie/folk univers.

  • PinClipart
  • search-png-white-instagram-logo-white-pn

Den unge sangskriver har indtaget alt fra små cafescener til større spillesteder i ind- og udland, spillet support for prominente danske kunstnere som Rasmus Walter, Signe Svendsen og Nikolaj & Piloter. Desuden har spillet på etablerede festivaler som Copenhagen Songwriters Festival, Tønder Festival og Frederikssund Festival.


 

I 2017 udgav han sin debut EP ”If Strange Days Return”, der i år blev fulgt op af hans første album med titlen ”September Weather”, som høstede fine anmeldelser hos bl.a. GFRock og Side33, samt omtale på flere internationale musikblogs. Titelnummeret fra pladen placerede sig også på en række store Spotify Playlister som ”New Music Friday” og ”Hot Acoustics” og har i skrivende stund over en halv million afspilninger på Spotify alene.

bottom of page